Conference League

Χωρίς Βιλένα και Μαντσίνι η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λανς

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία για το παιχνίδι με τη Λανς για τα playoffs του Conference League.

Την προετοιμασίας του με την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον προπονητή του συλλόγου, Ντιέγκο Αλόνσο, να ανακοινώνει την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/08, 22:00) κόντρα στη Λανς, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs του Europa League.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του «τριφυλλιού» συμπεριέλαβε στην αποστολή 24 ποδοσφαιριστές, με τον Μαντσίνι να μένει εκτός λόγω τιμωρίας, καθώς συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Άγιαξ. Παράλληλα, στην Αθήνα για λόγους τακτικής έμεινε ο Βιλένα, με τον Αλόνσο να δείχνει με αυτή του την κίνηση πως πλέον τον έχει αρκετά πίσω στην ιεραρχία των χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πελίστρι ενδεχομένως να ταξιδέψει για τη Γαλλία ώστε να δει από κοντά τη νέα του ομάδα και τους συμπαίκτες του, με τους «πράσινους» - εφόσον ανακοινώσουν τον παίκτη - να δίνουν τη δική τους μάχη για να τον προσθέσουν στη λίστα της ρεβάνς, κατά πάσα πιθανότητα στη θέση του Βιλένα.

Με την απουσία του Μαντσίνι, φανέλα βασικού στη Γαλλία αναμένεται να πάρει ο Τετέ.


Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Κάτρης, Μπρέγκου, Φρόκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x